Horn Cider

Siden 2012 har HORN CIDER dannet kompleks frugtvin og cider efter egen håndholdt filosofi. Produceret fra bunden helt uden kemi og efter naturlige metoder

Den rene og enkle smag fra de smagfulde danske æbler bevares og forfines gennem vinificeringen til æblevin og cider. Vi tror på at de største smagsoplevelser opnås, ved at bevare råvarernes naturlige indhold af sukker, syre, smagsstoffer og meget mere. HORN CIDER er håndlavet efter naturvins principper.

Cider fra Horn

Kalø Cider

Kalø cidere er fremstillet efter bretonsk metode. De har varierende grad af bevaret restsødme, hvilket bringer æblesmagen i centrum. Æblerne kommer fra egen plantage, som ligger på en bakke i morænelandskabet på kanten af Mols. Der vandes og gødes ikke, de forsøger at blande sig så lidt som muligt i livets gang i plantagen.

De siger selv: "Vi tror at det giver de bedste æbler til cider. Små, få, grimme, bitre, velsmagende, modne og søde".

Cider fra Kalø

Rakkerpak Cider

Nordisk cider fra halvøen Salling

Rakkerpak Cider er et lille lokalt cideri, som ønsker at udbrede kendskabet til lokalt produceret cider. De lægger vægt på det gode håndværk og forsøger derved at give mange smagsvarianter. Fra den lette champagnestil til fyldigere og mere komplekse noter.

Rakkerpak Cider arbejder med samme principper som ved fremstilling af naturvin.

De arbejder med lokale råvarer og stort fokus på bæredygtighed. Cideren er udviklet med forskellige metoder og smagsoplevelser, og derved giver de nordisk Cider et nyt og anderledes image – et Rakkerpak image!

Cider fra Rakkerpak

Thy Cider

Thy Cider er et lille æble cideri Hurup Thy.

De laver cider på den traditionelle Pet Nat metode, af lokale æbler.

Cider fra Thy Cider